Topcare

Vacature Directeur Stichting Topcare

Vacature Directeur Stichting Topcare

Gezien de ambities van Stichting Topcare om het initiatief uit te bouwen en te professionaliseren zijn we op zoek naar een ervaren en bevlogen Directeur.

Stichting Topcare heeft als doel de zorg binnen de verpleeghuissector voor Topcare cliëntengroepen en hiermee de kwaliteit van leven van de cliënten continu te verbeteren.
Om dit doel te bereiken zet Stichting Topcare zich in voor het ontwikkelen van een onderzoekscultuur in de langdurige zorg: systematische kennisontwikkeling en effectiviteitsmeting door onderzoek in relatie tot de dagelijkse zorgpraktijk. Wat werkt wel en wat werkt niet? Om zorgorganisaties hierbij te ondersteunen, informeert en adviseert Stichting Topcare zorgorganisaties en certificeert afdelingen die gespecialiseerd zijn in bepaalde doelgroepen. Hiervoor werken we intensief samen met kennisinstellingen en in kennisnetwerken.

Gezien de ambities van de stichting om het initiatief verder uit te bouwen en te professionaliseren zijn wij op zoek naar een ervaren en bevlogen:

Directeur Stichting Topcare

24 – 28 uur
vacaturenummer 2017

Jouw profiel:
• Energieke en optimistische ‘bouwer’ met ervaring in het ontwikkelen en uitbouwen van initiatieven in de zorg.
• Academisch werk en denk niveau, minimaal WO diploma
• Inspirerende, stevige en zo nodig ook kritisch gesprekspartner voor bestuur
• In staat verbinding tot stand te brengen tussen zorg en wetenschap, heeft ervaring in samenwerking met de academische wereld en met kennismanagement
• Verbinder met de diverse stakeholders
• Netwerker, zichtbaar bij deelnemers én zichtbaar in het werkveld
• Integrale managementervaring in netwerk-branche-/koepelorganisatie met gepaard gaand krachtenveld, natuurlijk overwicht, zekerheid in uitstraling
• Projectmanagementervaring en een faciliterende (servicegerichte) rol richting de deelnemende instellingen
• Affiniteit met zorg, intrinsiek gemotiveerd, denkt ondernemend en is resultaatgericht
• Politieke antenne, organisatiesensitief, oefent op tactische en strategische wijze invloed uit
• Kan zelf een visie ontwikkelen en die vertalen in activiteiten
• Is enthousiasmerend, sprankelend en creatief

Wat bieden wij:
De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 75, maximaal € 7.568,26 gebaseerd op een 36-urige werkweek. Detachering vanuit je huidige organisatie en/of een dienstverband in combinatie met werkzaamheden in een andere baan zijn bespreekbaar.

Heb je vragen?
Voor meer informatie over het werk van Stichting Topcare verwijzen we graag naar: www.topcare.nl.
Voor deze functie is een uitgebreid functieprofiel beschikbaar. Dit is op te vragen via het Service Bureau PO&O van Topaz 071 5798237 of via solliciteren@topaz.nl. Voor gedetailleerde informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lia de Jongh bestuurslid Stichting Topcare en Voorzitter Raad van Bestuur Topaz (071 5798363) of Diny de Bresser, onafhankelijk voorzitter Stichting Topcare (015 515 5315).

Wil je solliciteren?
Mail dan een sollicitatiebrief met volledige c.v. vóór 7 november as. naar solliciteren@topaz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

<< Nieuws

Close
loading...