Topcare

Topcare Symposium – 20 november 2017

Topcare Symposium – 20 november 2017

Topcare is volop in ontwikkeling: we verwelkomen nieuwe deelnemers, brengen Topcare Potentials in ons netwerk, ontwikkelen een Topcare Scholing en binnen de Topcare centra wordt onverminderd doorgewerkt aan onderzoek en evidence voor zorgverbeteringen.

Tijdens dit symposium is expliciet aandacht voor de bredere context waarin de Topcare centra een onderzoekscultuur ontwikkelen. Zij doen dit samen met hogescholen, universiteiten en academische verpleeghuisnetwerken. Tijdens dit symposium presenteren ook deze samenwerkingspartijen en potentiƫle Topcare centra hun werk.

In meer dan 25 interactieve workshops presenteren professionals uit de zorgpraktijk, onderzoek en onderwijs hun ervaringen, resultaten en geleerde lessen. Ook gaan ze daarover graag met u in gesprek.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor zorgprofessionals, onderzoekers en bestuurders van een zorgorganisatie en onderzoekers vanuit kennisinstellingen die geĆÆnteresseerd zijn in kennisdelen en- ontwikkelen en oplossingen vanuit de zorgpraktijk.

Datum, tijd & locatie

Datum: maandag 20 november 2017
Tijd: 9.30 – 16.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Mediaplaza

Aanmelden

Ga naar de https://www.waardigheidentrots.nl/topcare-symposium-2017/ en meld u aan voor het Topcare-symposium Kennisontwikkeling voor de ouderenzorg: Chemie tussen praktijk en wetenschap. Deelname aan dit congres is kosteloos.

Graag tot ziens op 20 november!

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door het programma Waardigheid en trots, een initiatief van VWS

<< Nieuws

Close
loading...